Company

Κουλτορα εταιρας

Η Progressive Organisation χει μα ατμσφαιρα και μα κουλτορα που διαφρει πρα πολ απ τις υπλοιπες εταιρες.Το μεγμα ενθουσιασμο ,παρακνησης  και συγκεκριμνου στχου εναι πολ ασυνθιστο σε εργασιακ περιβλλον και συχν οι νοι συνεργτες ξαφνιζονται απ την ατμσφαιρα της εταιρεας και ορισμνες φορς συγχουν την χαρομενη και χαλαρ ατμσφαιρα ως λλειψη σοβαρτητας και φιλοδοξας. Αυτ φυσικ δεν εναι η αλθεια, γιατ στην ουσα ,εμαστε πιο στοχευμνοι στην δημιουργα της επιτυχας απ τις περισστερες εταιρες.

Λειτουργομε με αυτ που εμες ονομζουμε “καμα ιεραρχα” που σε απλ λγια σημανει τι δεν χρειζεται να περιμνεις τον νθρωπο μπροστ απ εσνα για να προχωρσεις επαγγελματικ. λοι χουμε ακοσει , χουμε βρεθε η διοι, κολλημνοι στην θση που περιμνουμε να προαχθε-αναπτυχθε κποιος λλος, για να μπορσουμε να ακολουθσουμε εμες, και τποτα δεν εναι πιο αποθαρρυντικ απ το να παρνουν το μλλον σου μσα απ τα χρια σου.Η ανοιχτμυαλη προσγγιση και η δομ ανπτυξης της εταιρεας μας, μας επιτρπει να χουμε θσεις για φιλδοξους ανθρπους και προωθομε γργορα την επιτυχα τους.

Εναι γεγονς τι στην εταιρα μας  “τι δνεις παρνεις σε αντλλαγμα” σε θματα ανπτυξης και προδου.Μερικο συνεργτες μας εναι χαρομενοι να βρσκονται στο πργραμμα πωλσεων χτζοντας μια επιτυχημνη καριρα,απ την λλη μως υπρχουν και αυτο που απ την πρτη μρα ενδιαφρονται για την εξλιξη και επικεντρνονται στο management.Ο ρυθμς ανπτυξης στον οργανισμ μας εξαρτται τελεως απ το διο το τομο και μερικο περνον απ το πργραμμα ανπτυξης σε μερικος μνες εν σε κποιους λλους παρνει λγο περισστερο χρνο.
Εναι γεγονς τι μερικο νθρωποι λνε καλημρα το πρω και καλησπρα το απγευμα ταν τελεινει η μρα, εν λλοι χρησιμοποιον ξτρα χρνο απ κθε μρα για να συγκεντρσουν πληροφορες που θα τους βοηθσουν να αναπτυχθον στον οργανισμ μας.Και οι δο εναι το διο αποδεκτο στον οργανισμ.

Αυτ που εναι πραγματικ ενθουσιδες εναι τι οι περισστεροι ,καθς αναπτσσεται η αυτοπεποθησ τους και η εμπειρα τους στον οργανισμ τσο μεγαλνουν και οι προσωπικο τους στχοι και επικεντρνονται  στο να θλουν να πετχουν ακμα περιστερα.χουμε αρκετς περιπτσεις ανθρπων που ξεκινον για καλοκαιριν απασχληση για προσωριν δουλει παρλληλα με τις σπουδς τους ,χωρς να χουν μακροπρθεσμους στχους καριρας και τρα εναι επιτυχημνοι Marketing Managers.
Υπρχουν πολλς δυναττητες ταξιδων για σους εργζονται στην εταιρεα και δεν εναι ασυνθιστο να ακοσετε απ ανθρπους που βρσκονται στην εταιρεα μνο μερικος μνες να χουν ταξιδψει σε 2-3 λλες ευρωπακς χρες για να επισκεφθον λλες εταιρεες marketing να παρακολουθσουν meetings.

Ποιος πηγανει σε αυτ τα ταξδια;χουμε  μα πολ ξεκθαρη προσγγιση,με τα φιλδοξα τομα που δεχνουν σωστ διθεσ και θληση για  να πετχουν,τους προσφρουμε ξτρα βοθεια για να παρευρεθον σε αυτ τα ταξδια καθς εναι να απ τα πλεονεκτματα.

Εναι πολ σημαντικ για μας να εμπνεσουμε την ομδα μας και δεν εναι κπληξη  τι υπρχουν μερικ μεγλα δρα διαθσιμα για την πολ καλ απδοση πως i-pods ,μετρητ,διακοπς ,ταξδια στο εξωτερικ,netbooks και πολλ παραπνω.
Τι τποι ανθρπων εναι οι συνεργτες και τα στελχη μας;χουμε ανθρπους απ λες τις κοινωνικς τξεις και τρπους ζως αλλ γενικτερα θα βρετε τι ο μσος ρος ηλικας εναι απ 20 μχρι 40 ετν.Η ηλικα δεν εναι σημαντικς παργοντας για μας. Θλουμε να βλπουμε ανθρπους ανοιχτμυαλους,με θετικ προσγγιση και να απολαμβνουν μια πρκληση και ναν υγι επαγγελματικ ανταγωνισμ.

Μια τυπικ ημρα στην εταιρεα περιλαμβνει το να παρευρσκεσαι σε κποιο meeting εκπαδευσς, ακμα και να το παρουσιζεις εσ αναλγως σε πιο εππεδο εσαι. Κθε μρα περιλαμβνετε η δυναττητα να επικοινωνες με πιθανος πελτες για τις εταιρες που εκπροσωπομε και τελεινει με να μικρ meeting.Μρος της αρχικς εκπαδευσης περιλαμβνει το να αξιολογες την μρα και λες οι ερωτσεις απαντνται στε να χεις την δυναττητα να αναπτυχθες και να μθεις.
Αν ακογεται διαφορετικ απ τις περισστερες εταιρες εναι γιατ ντως εναι διαφορετικ,γι’αυτ τα αποτελσματ μας εναι διαφορετικ απ τις υπλοιπες εταιρες. να μως εναι σγουρο,δεν εναι ποτ βαρετ και δο μρες δεν εναι ποτ διες.

Ββαια ο καθημερινς μας στχος εναι να αναπτξουμε την δεξιτητα της ομδας μας και αυτ περιλαμβνει λες τις παρακτω διαδικασες :
• Sales Skills
• Product Training
• Customer Service
• Team Management
• Coaching Skills
• Public Speaking Skills
• Administration
• Communication Skills
• Presentation Skills
• Organisational Skills
• Industry Knowledge
• Problem Solving
• Marketing Techniques
 

EVENTS
- Progressive Magazine Issue 17 Summer 2016
- Athens - 2nd Attica Region Meeting - 17.09.2016
- Corfu - Owners Network Weekend - 07-10/07/2016
- Thessaloniki - The Game of Success - North Region Meeting 18.06.2016
- Team Bulding Day @ Athens / Attica Region - 21.05.2016
- BBQ Charities and Telcos Divisions @ Athens 07.05.2016
- New Leaders Meeting - Attica Region 23.04.2016
- Attica Region 1st Quarter Young Guns Meeting @ Athens 02.04.2016
- BBQ Charities Division with Guest Speakers from Telcos 05.03.2016
- Owners & Leaders meeting @ Thessaloniki 19-20.02.2016
- Telcos Division BBQ with Guest Speakers from Charities 30.01.2016
- New Leaders Meeting - Attica Region 16.01.2016
   

ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 5
ΤΚ 11141

Τηλ. 2102112441

Fax: 210 2235622
Email: info@progressiveorg.gr

  

   
 
Copyright Progressive Organisation. All Rights Reserved. Hellas Sites